The Lighthouse of the Orcas Film Online Subtitrat thumbnail

The Lighthouse of the Orcas Film Online Subtitrat

Vizioneaza Gratuit The Lighthouse of the Orcas Film Online Subtitrat – VeziOnlineFilme.com HD. Vezi filme si seriale online gratis subtitrate in limba romana!

The Lighthouse of the Orcas -Lola călătorește cu fiul ei autist, Tristan , la sfârșitul lumii, în Patagonia, pentru a-l întâlni pe Beto, un ranger care are o relație specială cu orcile sălbatice din acel colț de lume. Motivul călătoriei: Tristan a arătat un răspuns de empatie și stimul ciudat la vederea orcilor. Determinarea de a lupta pentru îmbunătățirea sănătății fiului ei, face ca relația amândurora cu natura să le schimbe radical viața


INFORMATIE: La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

SUBTITRARI (!) Daca nu va apare subtitrarea dati click pe butonul CC de la player si alegeti “romanian” sau ce variante aveti. Daca nu este romana inseamna ca nu aparut inca!