The Monkey King: Reborn Film Online Subtitrat thumbnail

The Monkey King: Reborn Film Online Subtitrat

Vizioneaza Gratuit The Monkey King: Reborn Film Online Subtitrat – VeziOnlineFilme.com HD. Vezi filme si seriale online gratis subtitrate in limba romana!

La începutul haosului, s-a născut primul demon din lume, numit Yuandi, și a fost venerat ca strămoș al demonilor. Mii de ani mai târziu, fostul rege demon Sun Wukong este salvat din Muntele Cinci Elemente de călugărul Tang, care promite că îl va proteja și va merge în Occident pentru a obține scripturile.


INFORMATIE: La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

SUBTITRARI (!) Daca nu va apare subtitrarea dati click pe butonul CC de la player si alegeti “romanian” sau ce variante aveti. Daca nu este romana inseamna ca nu aparut inca!