The Pit Sezonul 4 Episodul 29 thumbnail

The Pit Sezonul 4 Episodul 29

The Pit Sezonul 4 Episodul 29 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului “The Pit“.

Unchiul, care a avut un mare succes cu mutarea lui hillside, va acționa pentru a pedepsi pe oricine a ajutat hillside. Acest lucru va înlocui pietrele atât în Çukur, cât și în familia Kochovali. În timp ce confruntarea dintre slope și Efsun are momente de emoție, mișcarea misterioasă a lui Akın va stârni curiozitatea. Conflictul dintre unchi și pârtie îi va face pe Vartolu și slope să se confrunte.

,Si noua ne plac seriale turcesti, de aceea am facut acest site. Hai sa vizionam impreuna cele mai noi seriale turcesti online, cu subtitrare in romana. Suntem cel mai bun site de seriale si filme turcesti, suntem singurii care oferim calitate hd.
Seriile în limba turcă au, fără îndoială, propriul lor farmec, în ultimii ani, au început să fie populare și apreciate la nivel mondial. Experimenteaza intensitatea celor mai populare productii turcesti ale momentului. Serialele turcești au obținut un mare succes în ultimii ani. Turcia ocupă locul al doilea în lume după Statele Unite în domeniul productiilor de seriale si filme turcesti.

Playerul contine reclame aceste se pot inchide iar dupa se poate viziona videoul.