The Protector Film Online Subtitrat thumbnail

The Protector Film Online Subtitrat

Vizioneaza Gratuit The Protector Film Online Subtitrat – VeziOnlineFilme.com HD. Vezi filme si seriale online gratis subtitrate in limba romana!

După ce a luptat din greu pentru a fi independentă și fericită, moștenitoarea Camille Logan își vede viața amenințată ca urmare a uneia dintre afacerile tatălui ei. Camille nu este pregătită nici pentru cât de departe va merge tatăl ei pentru a o proteja, nici pentru bărbatul pe care îl angajează pentru a face treaba.

,

The Protector online subtitrat HD.Aventura epică a lui Hakan, un tânăr negustor a cărui lume modernă este răsturnată când află că este conectat la o comandă secretă și antică, însărcinată cu protejarea Istanbulului.


INFORMATIE: La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

SUBTITRARI (!) Daca nu va apare subtitrarea dati click pe butonul CC de la player si alegeti “romanian” sau ce variante aveti. Daca nu este romana inseamna ca nu aparut inca!