The Stepfather - Tatăl vitreg Film Online Subtitrat thumbnail

The Stepfather – Tatăl vitreg Film Online Subtitrat

Vizioneaza Gratuit The Stepfather – Tatăl vitreg Film Online Subtitrat – VeziOnlineFilme.com HD. Vezi filme si seriale online gratis subtitrate in limba romana!

Un tip aparent normal vrea familia perfectă, dar când noua sa soţie şi noul său fiu vitreg nu se potrivesc tiparului, el plănuieşte să îi elimine şi să treacă la următoarea familie.

Michael Harding (Penn Badgley) se întoarce fericit de la academia militară unde o găseşte pe mama sa – Susan (Sela Ward) – fericită şi indragotită de un bărbat pe nume David Harris (Dylan Walsh) . Acesta apare în faţa tuturor că tatăl şi soţul perfect dar nu şi pentru Michael care bănuieşte că bărbatul are ceva de ascuns. Michael vrea să elucideze misterul bărbatului şi începe să pună cap la cap informaţiilor despre cel care urmează să îi devină tată vitreg, ajutat de prietena sa Kelly (Amber Heard), de tatăl biologic Jay (Jon Tenney) şi de prietenele mamei sale (Paige Turco şi Sherry Stringfield) . Bărbatul se dovedeşte a fi un psihopat în căutarea unei familii perfecte.


INFORMATIE: La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

SUBTITRARI (!) Daca nu va apare subtitrarea dati click pe butonul CC de la player si alegeti “romanian” sau ce variante aveti. Daca nu este romana inseamna ca nu aparut inca!