The Wolf and the Lion - Le Loup et le Lion Film Online Subtitrat thumbnail

The Wolf and the Lion – Le Loup et le Lion Film Online Subtitrat

Vizioneaza Gratuit The Wolf and the Lion – Le Loup et le Lion Film Online Subtitrat – VeziOnlineFilme.com HD. Vezi filme si seriale online gratis subtitrate in limba romana!

După moartea bunicului ei, Alma, în vârstă de 20 de ani, decide să se întoarcă la casa copilăriei ei – o mică insulă din inima pădurii maiestuoase canadiene. Acolo, ea salvează doi pui neputincioși: un lup și un leu. Ei creează o legătură de nedespărțit, dar lumea lor se prăbușește curând, când pădurerul descoperă animalele și le ia. Cei doi frați pui trebuie să se îmbarce acum într-o călătorie perfidă prin Canada pentru a se reuni unul cu celălalt și cu Alma încă o dată.


INFORMATIE: La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

SUBTITRARI (!) Daca nu va apare subtitrarea dati click pe butonul CC de la player si alegeti “romanian” sau ce variante aveti. Daca nu este romana inseamna ca nu aparut inca!