Uyanış: Büyük Selçuklu – Trezirea marelui imperiu Selgiuc Sezonul 1 Episodul 24 thumbnail

Uyanış: Büyük Selçuklu – Trezirea marelui imperiu Selgiuc Sezonul 1 Episodul 24

Uyanış: Büyük Selçuklu – Trezirea marelui imperiu Selgiuc Sezonul 1 Episodul 24 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului “Uyanış: Büyük Selçuklu – Trezirea marelui imperiu Selgiuc“.

Știind că Sencer avea un mare secret, Pike a cedat curiozității sale și a decis să meargă după el. După ce a fost martor la întâlnirea secretă de basulu Hatun și Tapar, Stiuca se confruntă cu un nou pericol imediat și-a dat seama că Sencer e Secret, de asemenea, preocupările Tapar. Pe de altă parte, Pike nu a fost singurul care a spionat Basulu Hatun și Tapar. Sabbah, de asemenea, a urmat Tapar în funcție de informațiile primite de la Taculmulk și a asistat cu ochii lui că Basulu Khatun nu era mort.
Tapar, care a crescut fără mamă de ani de zile, nu și-a putut ascunde furia după ce a aflat că era mama lui Basulu Khatun. Basulu Hatun, care s-a confruntat cu reacția aspră a lui Tapar, a experimentat cele mai dureroase momente din viața ei. Zubaydah, care a prins Gevher și Terken deschiderea Basulu mormântul lui, a fost convins despre proteste pentru a Melikshah despre duo, și și-a dat decizia ca urmare a știri a primit de la Nizamulmulk. Faptul că zubayde nu a făcut nimic i-a făcut pe Gevher și Terken suspicioși. După ce a aflat marele secret, Tapar a întrebat dacă el ar spune adevărul Melikshah.

,Si noua ne plac seriale turcesti, de aceea am facut acest site. Hai sa vizionam impreuna cele mai noi seriale turcesti online, cu subtitrare in romana. Suntem cel mai bun site de seriale si filme turcesti, suntem singurii care oferim calitate hd.
Seriile în limba turcă au, fără îndoială, propriul lor farmec, în ultimii ani, au început să fie populare și apreciate la nivel mondial. Experimenteaza intensitatea celor mai populare productii turcesti ale momentului. Serialele turcești au obținut un mare succes în ultimii ani. Turcia ocupă locul al doilea în lume după Statele Unite în domeniul productiilor de seriale si filme turcesti.

Playerul contine reclame aceste se pot inchide iar dupa se poate viziona videoul.