Uyanış: Büyük Selçuklu – Trezirea marelui imperiu Selgiuc Sezonul 1 Episodul 25 thumbnail

Uyanış: Büyük Selçuklu – Trezirea marelui imperiu Selgiuc Sezonul 1 Episodul 25

Uyanış: Büyük Selçuklu – Trezirea marelui imperiu Selgiuc Sezonul 1 Episodul 25 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului “Uyanış: Büyük Selçuklu – Trezirea marelui imperiu Selgiuc“.

Ca urmare a interesului lui Sencer în problema Tapar și întârzierea într-o întâlnire secretă cu domnii Turkmeni, bizantinii au atacat domnii Turkmeni. În timp ce domnii Turkmeni au dat vina pe Sencer pentru acest incident, Sencer a susținut că există un trădător printre ei, vorbind despre imposibilitatea de a găsi locurile secrete de întâlnire ale bizantinilor și că acest trădător nu era altul decât Tekish.
Sabbah a pregătit un antidot pentru el pentru a-l readuce la viață pe aliatul său, Izakyos. Îmbunătățirea izakyos starea fost o speranță pentru Bizantini, în timp ce aspectul de Mitras, care a vrut să-și răzbune fratele lui Markus, a adus sfârșitul Izakyos. Faptul că soldații au susținut că antidotul dat de Sabbah nu a funcționat nu l-a convins pe Sabbah de moartea suspectă a lui Izakyos.
După ce s-a răzbunat, următorul plan al lui Mitras a fost să o atragă pe Livia înapoi de partea sa, în timp ce Sencer a făcut un nou plan prin Livia pentru a-i învinge pe bizantini. Anticipând că Sencer încerca să-i prindă pe bizantini prin Livia, Tomas, care a venit la locul de întâlnire pregătit, i-a oferit lui Sencer să-i dea Livia în schimbul informațiilor pe care le dorea. Dacă Sencer ar prefera Livia sau viitorul statului său a rămas un mister.
Melikshah, care a fost deranjat de Turkmen domnilor respingerea lui edict și-a dat seama că Tekish avut le-au provocat, și-a arătat furia la Tekish. Faptul că melikshah, care se odihnea pe tekish, a fost la țintă de săgeți, atunci când el a scos sabia împotriva Tekish semnalat că războiul dintre cei doi frați ar fi mult mai aprinse.

Sencer și-a dat seama că Tomas, pe care îl prinsese, se pregătise și el. Tomas, care sa oferit să mărturisească trădarea lui tekish, a cerut-o pe Livya de la Sencer în schimb. Sencerul va preda o femeie care s-a refugiat cu el dușmanilor ei? Va fi capabil să-l rețină pe Tomas pentru a dovedi vinovăția lui Tekish, ucigașul domnilor Turkmeni?

,Si noua ne plac seriale turcesti, de aceea am facut acest site. Hai sa vizionam impreuna cele mai noi seriale turcesti online, cu subtitrare in romana. Suntem cel mai bun site de seriale si filme turcesti, suntem singurii care oferim calitate hd.
Seriile în limba turcă au, fără îndoială, propriul lor farmec, în ultimii ani, au început să fie populare și apreciate la nivel mondial. Experimenteaza intensitatea celor mai populare productii turcesti ale momentului. Serialele turcești au obținut un mare succes în ultimii ani. Turcia ocupă locul al doilea în lume după Statele Unite în domeniul productiilor de seriale si filme turcesti.

Playerul contine reclame aceste se pot inchide iar dupa se poate viziona videoul.