Uyanış: Büyük Selçuklu – Trezirea marelui imperiu Selgiuc Sezonul 1 Episodul 26 thumbnail

Uyanış: Büyük Selçuklu – Trezirea marelui imperiu Selgiuc Sezonul 1 Episodul 26

Uyanış: Büyük Selçuklu – Trezirea marelui imperiu Selgiuc Sezonul 1 Episodul 26 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului “Uyanış: Büyük Selçuklu – Trezirea marelui imperiu Selgiuc“.

Ca urmare a organizării lui Sencer, melikshah, care este sigur de trădarea lui Tekish, îl va pedepsi pe Tekish? Tekish, care a intrat în lupta pentru a lua tronul, va putea scăpa de Melikshah?
Pe de altă parte, Sabbah a aflat că femeia care a mers la Kınık Obası și întâlnit în secret Tapar fost Basulu. Prin urmare, secretul care ar putea trage statul Seljuk într-o mare mizerie a reușit să devină fundamentul. Cum va folosi Sabbah acest secret?
Va Livya, care va recunoaște Efruz în Kınık Obası, să renunțe Efruz și Sabbah? Va putea Efruz să scape de Kınık Obas cu Sabbah?
În plus față de toate acestea, Terken a aflat că bebelușul din stomac era un bărbat și, fără a pierde timpul, ia dat lui melikshah vestea bună. Va putea Terken să schimbe echilibrul în palat folosind băiețelul pe care îl va naște?
Pe de altă parte, Fatimid Vizir Bedrülcemali, care era conștient de lucrările calendarului Seljuq, i-a cerut lui Hasan Sabbah acest calendar pentru a întuneca steaua din ce în ce mai strălucitoare a lui Seljuq în lumea islamică. După aceea, secretul lui Sabbah refiki Fida din observator a luat măsuri, ignorând încrederea în sine a lui Omar Khayyam; Omar Khayyam a fost rănit grav și a reușit să deturneze calendarul.

,Si noua ne plac seriale turcesti, de aceea am facut acest site. Hai sa vizionam impreuna cele mai noi seriale turcesti online, cu subtitrare in romana. Suntem cel mai bun site de seriale si filme turcesti, suntem singurii care oferim calitate hd.
Seriile în limba turcă au, fără îndoială, propriul lor farmec, în ultimii ani, au început să fie populare și apreciate la nivel mondial. Experimenteaza intensitatea celor mai populare productii turcesti ale momentului. Serialele turcești au obținut un mare succes în ultimii ani. Turcia ocupă locul al doilea în lume după Statele Unite în domeniul productiilor de seriale si filme turcesti.

Playerul contine reclame aceste se pot inchide iar dupa se poate viziona videoul.