Yaralı Kuşlar – Pasari ranite Sezonul 1 Episodul 71 thumbnail

Yaralı Kuşlar – Pasari ranite Sezonul 1 Episodul 71

Yaralı Kuşlar – Pasari ranite Sezonul 1 Episodul 71 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului “Yaralı Kuşlar – Pasari ranite“.

Deși Neriman sună pentru a o informa pe Mary că mama lui Omar a apărut, telefonul lui Mary se blochează și nu pot vorbi. Levent îi spune lui Ulviye că nu există o astfel de situație între Melis și el. Un apel de la Oya, un vechi prieten al lui Cemil, va face o mizerie. Bunica lui Cemil încearcă să se despartă între Ayșe și Cemil, crezând că Ayșe nu este potrivit pentru Cemil și că Oya este mai potrivită. Legătura dintre Omar și Levent devine mai puternică în fiecare zi. Tekin încearcă să-și dea seama dacă conversația lui Neriman cu Mary funcționează. Levent ia o decizie extrem de dificilă și schimbă camera Efe pentru a face din Omar o cameră. Levent le arată lui Omar și Mariei camera pe care o construise. Mary este fericită pentru fratele ei, în timp ce lui Omar îi place foarte mult camera ei.

,Si noua ne plac seriale turcesti, de aceea am facut acest site. Hai sa vizionam impreuna cele mai noi seriale turcesti online, cu subtitrare in romana. Suntem cel mai bun site de seriale si filme turcesti, suntem singurii care oferim calitate hd.
Seriile în limba turcă au, fără îndoială, propriul lor farmec, în ultimii ani, au început să fie populare și apreciate la nivel mondial. Experimenteaza intensitatea celor mai populare productii turcesti ale momentului. Serialele turcești au obținut un mare succes în ultimii ani. Turcia ocupă locul al doilea în lume după Statele Unite în domeniul productiilor de seriale si filme turcesti.

Playerul contine reclame aceste se pot inchide iar dupa se poate viziona videoul.