Yaralı Kuşlar – Pasari ranite Sezonul 1 Episodul 72 thumbnail

Yaralı Kuşlar – Pasari ranite Sezonul 1 Episodul 72

Yaralı Kuşlar – Pasari ranite Sezonul 1 Episodul 72 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului “Yaralı Kuşlar – Pasari ranite“.

Povestea noastră este despre micul Omar, care a fost rupt din familia sa cu mulți ani în urmă și forțat să trăiască o viață complet diferită, încercând să se mențină la viață cu sora sa mai mare, Mary. Dar, ca urmare a întâlnirii lui Omar cu propriul său tată, cărțile vor fi redistribuite, viața nimănui nu va fi la fel ca înainte.

,Si noua ne plac seriale turcesti, de aceea am facut acest site. Hai sa vizionam impreuna cele mai noi seriale turcesti online, cu subtitrare in romana. Suntem cel mai bun site de seriale si filme turcesti, suntem singurii care oferim calitate hd.
Seriile în limba turcă au, fără îndoială, propriul lor farmec, în ultimii ani, au început să fie populare și apreciate la nivel mondial. Experimenteaza intensitatea celor mai populare productii turcesti ale momentului. Serialele turcești au obținut un mare succes în ultimii ani. Turcia ocupă locul al doilea în lume după Statele Unite în domeniul productiilor de seriale si filme turcesti.

Playerul contine reclame aceste se pot inchide iar dupa se poate viziona videoul.