Yaralı Kuşlar – Pasari ranite Sezonul 1 Episodul 73 thumbnail

Yaralı Kuşlar – Pasari ranite Sezonul 1 Episodul 73

Yaralı Kuşlar – Pasari ranite Sezonul 1 Episodul 73 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului “Yaralı Kuşlar – Pasari ranite“.

Levent merge să-i ia pe Mary și Omar din parc. Levent, care îl vede pe Nurgul lângă Omar, este surprins. Și Maria nu poate găsi un răspuns pe care ea poate da Levent. Bedia Hanım își dă seama că Ayșe ascunde ceva și îl apasă pe Ayșe. Cemil crede ce a spus bunica lui despre Ayșe și îl întreabă pe Ayșe ce ascunde. Ayșe nu spune că mama lui Omar a apărut. Faptul că fotografia mică a lui Nurgul și a lui Omar a intrat în mâinile Mariei îl face pe Tekin nervos. Nurgul trebuie să găsească această fotografie cât mai curând posibil. Pentru că dacă Levent pune mâna pe ea, se va dezvălui că Omar este Efe. Fotografia cade în mâinile lui Omar. Tekin îl sună imediat pe Melis și îi spune despre situație. Tekin, care îi cere lui Melis să găsească imediat fotografia, nu are răbdare.

Pe de altă parte, Levent începe să aleagă inelul în care va propune căsătoria cu Maria. Levent, care a făcut un inel de design special pentru femeia pe care o iubește, este foarte încântat. Dar este doar o chestiune de timp până când Melis întoarce planurile lui Levent cu susul în jos. Pentru că Melis află că Levent caută un inel pentru Mary. Ayșe părăsește casa și nimeni nu poate ajunge la Ayșe pentru o vreme. Melis găsește în cele din urmă fotografia și încearcă să o ascundă de Levent. În acest moment, Nurgul vine la conac pentru a obține fotografia. Și când Maria vede Nurgul, este surprinsă ce să facă. Levent va afla cine este Nurgul?

,Si noua ne plac seriale turcesti, de aceea am facut acest site. Hai sa vizionam impreuna cele mai noi seriale turcesti online, cu subtitrare in romana. Suntem cel mai bun site de seriale si filme turcesti, suntem singurii care oferim calitate hd.
Seriile în limba turcă au, fără îndoială, propriul lor farmec, în ultimii ani, au început să fie populare și apreciate la nivel mondial. Experimenteaza intensitatea celor mai populare productii turcesti ale momentului. Serialele turcești au obținut un mare succes în ultimii ani. Turcia ocupă locul al doilea în lume după Statele Unite în domeniul productiilor de seriale si filme turcesti.

Playerul contine reclame aceste se pot inchide iar dupa se poate viziona videoul.