Yemin – Juramantul Sezonul 1 Episodul 80 thumbnail

Yemin – Juramantul Sezonul 1 Episodul 80

Yemin – Juramantul Sezonul 1 Episodul 80 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului “Yemin – Juramantul“.

Cemre, care face tot posibilul pentru a se asigura că Emir și Reyhan nu sunt împreună, aduce un oaspete la conac care surprinde pe toată lumea. Reacția lui Reyhan uimește pe toți cei din conac. Pe de altă parte, Narin se luptă cu remușcarea abandonării lui Kemal, în timp ce Kemal este zguduit de veștile pe care le-a primit.

Episodul 161-162.

,Si noua ne plac seriale turcesti, de aceea am facut acest site. Hai sa vizionam impreuna cele mai noi seriale turcesti online, cu subtitrare in romana. Suntem cel mai bun site de seriale si filme turcesti, suntem singurii care oferim calitate hd.
Seriile în limba turcă au, fără îndoială, propriul lor farmec, în ultimii ani, au început să fie populare și apreciate la nivel mondial. Experimenteaza intensitatea celor mai populare productii turcesti ale momentului. Serialele turcești au obținut un mare succes în ultimii ani. Turcia ocupă locul al doilea în lume după Statele Unite în domeniul productiilor de seriale si filme turcesti.

Playerul contine reclame aceste se pot inchide iar dupa se poate viziona videoul.