Yemin – Juramantul Sezonul 1 Episodul 83 thumbnail

Yemin – Juramantul Sezonul 1 Episodul 83

Yemin – Juramantul Sezonul 1 Episodul 83 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului “Yemin – Juramantul“.

Reyhan, care îl aduce pe cavidan La Conac, vrea să dovedească adevărul. Dar lucrurile nu merg așa cum spera el.
Reyhan aduce Cavidan la conac, dar lucrurile nu merg conform planului. Amir, care încearcă să înțeleagă ce face Reyhan, se află într-un plan despre care nu știe. Pe de altă parte, Kemal, temându-se că Narin va avea probleme, îl urmează pe Narin în grabă. La adresa unde merge, întâlnește un peisaj pe care nu l-a prezis niciodată.

Episodul 167-168.

,Si noua ne plac seriale turcesti, de aceea am facut acest site. Hai sa vizionam impreuna cele mai noi seriale turcesti online, cu subtitrare in romana. Suntem cel mai bun site de seriale si filme turcesti, suntem singurii care oferim calitate hd.
Seriile în limba turcă au, fără îndoială, propriul lor farmec, în ultimii ani, au început să fie populare și apreciate la nivel mondial. Experimenteaza intensitatea celor mai populare productii turcesti ale momentului. Serialele turcești au obținut un mare succes în ultimii ani. Turcia ocupă locul al doilea în lume după Statele Unite în domeniul productiilor de seriale si filme turcesti.

Playerul contine reclame aceste se pot inchide iar dupa se poate viziona videoul.