Yemin – Juramantul Sezonul 1 Episodul 84 thumbnail

Yemin – Juramantul Sezonul 1 Episodul 84

Yemin – Juramantul Sezonul 1 Episodul 84 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului “Yemin – Juramantul“.

Emir și Reyhan sunt singuri în coliba de munte. Problemele dintre cele două se vor încheia în acest cadru romantic? Cemre, care află despre planul lui Reyhan, acționează într-un mod disperat. Pe de altă parte, realizând că a înțeles greșit totul, Kemal, căutând modalități de a face modificări lui Narin, se îndreaptă pas cu pas spre pericolul care îl așteaptă.

 

Episodul 169-170.

,Si noua ne plac seriale turcesti, de aceea am facut acest site. Hai sa vizionam impreuna cele mai noi seriale turcesti online, cu subtitrare in romana. Suntem cel mai bun site de seriale si filme turcesti, suntem singurii care oferim calitate hd.
Seriile în limba turcă au, fără îndoială, propriul lor farmec, în ultimii ani, au început să fie populare și apreciate la nivel mondial. Experimenteaza intensitatea celor mai populare productii turcesti ale momentului. Serialele turcești au obținut un mare succes în ultimii ani. Turcia ocupă locul al doilea în lume după Statele Unite în domeniul productiilor de seriale si filme turcesti.

Playerul contine reclame aceste se pot inchide iar dupa se poate viziona videoul.