Yemin – Juramantul Sezonul 1 Episodul 86 thumbnail

Yemin – Juramantul Sezonul 1 Episodul 86

Yemin – Juramantul Sezonul 1 Episodul 86 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului “Yemin – Juramantul“.

Mărturisirea lui Reyhan îl surprinde pe Emir. Emirul trebuie să aleagă între mândrie și dragoste. Pe de altă parte, reacția dură a lui Narin pune duo-ul într-o poziție dificilă în fața unui vot care iese de nicăieri. Motivul sosirii lui Oya va fi o chestiune de mare curiozitate pentru întreaga familie.

 

Episodul 173-174.

,Si noua ne plac seriale turcesti, de aceea am facut acest site. Hai sa vizionam impreuna cele mai noi seriale turcesti online, cu subtitrare in romana. Suntem cel mai bun site de seriale si filme turcesti, suntem singurii care oferim calitate hd.
Seriile în limba turcă au, fără îndoială, propriul lor farmec, în ultimii ani, au început să fie populare și apreciate la nivel mondial. Experimenteaza intensitatea celor mai populare productii turcesti ale momentului. Serialele turcești au obținut un mare succes în ultimii ani. Turcia ocupă locul al doilea în lume după Statele Unite în domeniul productiilor de seriale si filme turcesti.

Playerul contine reclame aceste se pot inchide iar dupa se poate viziona videoul.