Yemin – Juramantul Sezonul 1 Episodul 89 thumbnail

Yemin – Juramantul Sezonul 1 Episodul 89

Yemin – Juramantul Sezonul 1 Episodul 89 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului “Yemin – Juramantul“.

Hikmet, care încearcă să facă lucrurile mai bune între Reyhan și Emir, pregătește o surpriză pentru ei cu inelul. Cemre și Cavidan ajung la sfârșitul planurilor lor împreună. Dar de data aceasta nu au intenția de a pierde. Pe de altă parte, Kemal și Narin, care îl urmează pe Oya, își continuă Jocul de căsătorie. Kemal face o mărturisire care îl șochează pe Narin. Cum rămâne cu mărturisirea lui Kemal?

Episodul 179-180.

,Si noua ne plac seriale turcesti, de aceea am facut acest site. Hai sa vizionam impreuna cele mai noi seriale turcesti online, cu subtitrare in romana. Suntem cel mai bun site de seriale si filme turcesti, suntem singurii care oferim calitate hd.
Seriile în limba turcă au, fără îndoială, propriul lor farmec, în ultimii ani, au început să fie populare și apreciate la nivel mondial. Experimenteaza intensitatea celor mai populare productii turcesti ale momentului. Serialele turcești au obținut un mare succes în ultimii ani. Turcia ocupă locul al doilea în lume după Statele Unite în domeniul productiilor de seriale si filme turcesti.

Playerul contine reclame aceste se pot inchide iar dupa se poate viziona videoul.